fbpx

ZONDAGSE WORKOUT

Ervaar jij een gebrek aan aandacht, energie en/of algehele gezondheid?
Wel eens het gevoel dat je van je lichaam afgesneden bent?
Alsof je constant in je hoofd zit en vrijwel alleen maar geleefd wordt door je gedachten en emoties?

Zelf heb ik dit gevoel jarenlang gehad. Ik werd steeds vaker uit het niets erg emotioneel, kon mij niet concentreren en kon amper nog slapen.
Om maar niet te beginnen over “ontspannen” in mijn lichaam aanwezig zijn.

Ontspannen, wat is dat?

De afgelopen jaren heb ik geleerd om opmerkzaam te zijn voor mentale en fysieke signalen.
Ik heb geëxperimenteerd met de correlatie tussen deze twee, waardoor ik mij zelfs spiritueel enorm levend  en verbonden begon te voelen!

Het hoogtepunt in deze zoektocht was voor mij afgelopen februari. Een reis naar Polen, waar ik deelnam aan een Wim Hof Method Deep Dive week. Ik vond gelijkgestemden, ik leerde superveel over mijn fysiologie. Ik leerde naar binnen te kijken. Dieper mijzelf in te gaan dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

Met als climax een tocht in het Poolse reuzengebergte, waar ik mij geheel één voelde met de natuur en de mensen om mij heen. Wat een rijkdom!

Nadat ik terugkwam uit Polen ben ik begonnen met wekelijks de beginselen te trainen die dit bij mij teweeg hadden gebracht. Ik heb vanaf het begin mensen uitgenodigd om met mij mee te trainen, zodat ik kon testen op anderen of het wel klopte wat ik dacht te zien en ervaren.

Deze wekelijkse trainingen hebben mij een holistische visie op gezondheid opgeleverd.
Een visie die mij dagelijks helpt om juiste keuzes te maken.
Een visie die mij verder vooruit brengt in het leven.

 

Ik heb door middel van eenvoudige oefeningen geleerd om mindful aanwezig te zijn, mijn emoties (lees: angsten en depressies) de baas te worden en hoe ik op een zo gezond mogelijke manier met beweging bezig kan zijn.
Kortom, ik ben van slap, moe en futloos naar fit, sterk en vitaal gegaan.

Nog steeds geef ik regelmatig een gratis training in de methodes die mij hebben geholpen om weer controle te krijgen over mijn leven.
De workout is voor iedereen toegankelijk. Doe je mee, dan leer ik je eenvoudige handvaten die je kunnen helpen om je weer gezonder, sterker en gelukkiger te voelen.

Wil jij graag een bericht ontvangen wanneer de volgende training is?

Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.
De exacte tijd en locatie krijg je dan in de mail.