fbpx

VERGROOT JOUW VITALITEIT

Vitaliteit is voor mij het vermogen om te surfen op de golven van het leven. Ik heb dat zelf op een harde manier moeten leren. Daarbij heb ik het meest gehad aan mensen die mij een spiegel voorhielden, zonder daar allerlei oordelen aan te verbinden. Dit zorgde ervoor dat ik het gevoel kreeg dat ik er mocht zijn. Tegelijkertijd werd ik uitgedaagd mezelf te ontwikkelen.

Inmiddels heb ik zelf veel mensen geholpen. Mensen die zoeken naar verdieping. Die zoeken naar rust. Pijnvrij leven. Focus, ontspanning. De vrijheid om hun leven echt te gaan leven.

Zoek jij gedegen begeleiding naar een gezonder leven met meer voldoening?
Wil jij jezelf graag nog beter leren kennen?
Voorbij je blokkades en ingesleten patronen komen?

UIT JE HOOFD

IN JE LIJF

Klachten waarvoor je bij mij terecht kunt

Burn-out, concentratieproblemen, spanningsklachten, ademhalingsproblemen, chronisch vermoeidheid, chronische (zenuw-)pijnen, angst, stemmingswisselingen, hartkloppingen, chronische hyperventilatie, rusteloosheid en slaapproblemen.

Ik heb niet alle antwoorden en oplossingen voor je. Wel weet ik zeker dat je iets kan hebben aan een coachingstraject. De methodes die ik gebruik werken tevens preventief voor veel van de meest voorkomende (welvaarts)ziektes. Ik ben geen dokter of therapeut en wil dat ook niet zijn, maar door mijn ervaringskennis kan ik je zeker helpen om zo effectief mogelijk om te gaan met dat waar jij in jouw leven tegenaan loopt.

In een individueel traject

Werk je in een aantal sessies concreet aan hoe jouw leven je meer voldoening kan geven. Je staat stil bij je eigen pijn en verlangen en richt opnieuw je pijlen. Je komt meer in je lijf, met een open hart en open geest. Je gaat onderzoeken en experimenteren. Je laat oude patronen los en wordt aanwezig. Zo kan je het nieuwe laten ontstaan. Met die visie en intentie kan je met hernieuwde energie vooruit en kan transformatie ontstaan.

Uitbreiden van je toolbox

Bij de meeste van mijn cliënten ga ik uitgebreid in op hoe je bewust tot een diepe ontspanning komt. Je leert diverse vaardigheden om meer levensbeheersing te bereiken. Ik werk daarbij onder andere met koudetraining, mindfulness en verschillende coachingstechnieken. Samen vinden we uit wat het beste bij jou past.

Om te kijken wat een individueel traject jou kan bieden, adviseer ik je om eerst een telefonisch consult te plannen. Aan de hand daarvan kunnen we samen bepalen welk traject het beste bij jou past.

IK BEN ER KLAAR VOOR OM JOU VERDER TE HELPEN.
JIJ OOK?