fbpx

Consult

Kan jouw vitaliteit wel een boost gebruiken?

Wil jij onderzoeken waar jouw ontwikkelingsmogelijkheden liggen?

Benieuwd naar jouw algehele vitaliteit?

De eerste stap die je nu kunt zetten is de gratis vitaliteitstest. Deze is geheel vrijblijvend in te vullen. Klik op onderstaande button en doe de test. Het duurt hooguit 10 minuten en geeft je direct inzicht in jouw vitaliteit. Binnen 2 werkdagen ontvang je van mij een persoonlijk rapport met een advies op maat. Allemaal  nog steeds gratis en vrijblijvend.

Als je graag een verandering in je leven wilt, is het herkennen van bestaande patronen de eerste stap. Waar loop je tegenaan? Waar ligt jouw pijn en verlangen? In een consult maken we dit zo helder mogelijk. We doen een algehele check-up van je fysieke, mentale en spirituele gezondheid. Daar uit volgt een plan. Je kijkt met een frisse blik en kunt opnieuw je pijlen richten. Soms heb je daarbij begeleiding of ondersteuning nodig. Ik heb mijn aanbod zo ingericht dat ik iedereen zo efficiënt mogelijk kan helpen. In het consult gaan we hier verder op in.

Wat levert een consult op?

  • Inzicht in jouw algehele vitaliteit en beweegredenen.
  • Fysieke check: BMI, ademtechniek en frequentie, hartfrequentie, oxidatie & bloeddruk.
  • Conditietest om je fysieke conditie te meten.
  • basisles over de werking van je autonome zenuwstelsel.
  • Inzichtgevend coachingsgesprek om meer richting te geven aan jouw leven.
  • Uitgebreid verslag van de resultaten en advies voor vitaliteitstraject.
happy11

De eerste stap die je bij mij nu dus kunt zetten is de online vragenlijst invullen. Gratis en vrijblijvend. Na het invullen van de vragenlijst neem ik contact met je op om de resultaten te bespreken en te kijken naar mogelijke vervolgstappen.