fbpx

IJSBADSESSIE XL : 30 september 10:30 – 12:30 uur

Heb jij behoefte aan meer focus, helderheid en innerlijke kalmte?
Wil je graag tot een diepere ontspanning komen maar lukt dat steeds niet?
Lees dan hieronder gauw verder…


In een workshop van ongeveer twee uur werken we toe naar het ijsbad. We gaan aan de slag met verschillende actieve en passieve meditaties en ademhalingsoefeningen. We maken gebruik van verschillende oefeningen om de juiste mindset te creëren om het ijsbad in te gaan. Deze oefeningen komen voornamelijk voort uit de Yoga, Qicong en mindfulness. Mindset en (lichaams)bewustzijn zullen een sleutelrol vervullen in deze workshop.


7 redenen om deel te nemen aan de ijsbadsessie:

  1. meer gerichte focus, je leert praktische tools om dit zelf thuis voort te zetten (zonder ijsbad)
  2. revitalisatie, oftewel het aanboren van een andere energiebron dan je gewend bent
  3. vergroten van weerbaarheid tegen stress, spanningen en natuurlijk: kou
  4. een betere hartconditie, boost voor je totale bloedvatenstelsel
  5. verhoogde fysieke en mentale prestaties
  6. verbeterde hormoonregulatie, met als gevolg meer natuurlijk balans in je slaap/waakritme
  7. te gekke instagram foto’s ?


Deze mensen gingen je voor:

Dennis Godschalk

“op deze geweldige locatie heb ik een ijsbadsessie gevolgd bij deze inspirerende man… Daan is in staat om in korte tijd veel uitleg te geven over mijn eigen fysiologie in een ontspannen open sfeer, en het ook echt te laten voelen. Ik was al bekend met koude training en ijsbaden, maar ook dan weet Daan te boeien en te inspireren en nieuwe inzichten te geven. geweldige ochtend gehad, mooie mensen weer ontmoet en nogmaals, een prachtige rustgevende locatie”

Ellen Klein Holkenborg


“Al meerdere keren met Daan mogen ‘dippen’ in Wythemerplas en vanmorgen een ijsbadsessie gevolgd. Elke keer weer een warm weerzien met een prachtige man! Goede begeleiding, zoveel ervaring zelf en daarmee begeleidt hij maar hij laat je voornamelijk zelf groeien en zelf voelen. Eigen ontwikkeling, eigen besef dat is waarvoor je komt uiteindelijk!
Een echte aanrader!”

Mario Zijlstra

“Het is zoals altijd genieten met Daan.
Ademhalingsoefeningen, Bewegingsoefeningen, mooie inzichten en afrondend met het ijsbad.
Ik hou ervan.


Echt een aanrader!”

 


De reguliere prijs voor de ijsbadsessie is €35 maar als je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief ontvang je van mij een persoonlijke kortingscode t.w.v. €5, die je kan gebruiken bij het aanmelden.AANMELDEN VOOR DE WORKSHOP

Zelf heb ik onder andere door middel van koude training mijn concentratieproblemen, angsten, depressies, chronische pijn en chronische vermoeidheid  overwonnnen. Haast niet te geloven toch? Dit is ook de reden dat ik nu deze workshops geef.  Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de voordelen van koude training, om zo zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling.

Dit is waarschijnlijk de laatste ijsbadsessie die ik dit jaar geef, meld je dus nu aan en geniet ook van de voordelen van koude training!

 


Mocht je vragen hebben over de training, of iets anders willen weten of opmerken? Laat het me weten via het contactformulier of een privébericht op social media.  Mocht je dit bericht willen delen, graag!

Warme groet,
Daan

Laat een reactie achter