fbpx

Missie

Spelen met aandacht. Voor meer focus en energie. Ontspannen in je lijf. Aanwezig zijn. En blijven. Een kunst, die ik je graag leer. Door jou te leren hoe je in je lijf aanwezig komt en blijft, verandert de manier waarop je keuzes maakt. Waar je eerder bleef twijfelen, piekeren en het moeilijk vond te kiezen tussen je gevoel en je verstand, kan je nu keuzes maken vanuit je hart. Keuzes vanuit je innerlijke wijsheid. Zonder innerlijke conflicten.

Je gaat keuzes maken die je op termijn energie geven omdat je jezelf dichter bij jouw bron plaatst. Mijn trainingen en trajecten zijn erop gericht een sterke eenheid te creëren tussen je fysieke, mentale en spirituele lichaam. In dat proces fungeer ik als een soort spiegel. Ik geef je terug wat ik zie en stel vragen. Wat is de balans tussen je draagkracht en draaglast? Hoe zit het met inspanning/ontspanning? Wat betekent het om te veranderen? Wat is helpend en wat niet? Wat wil je?

We werken aan je weerbaarheid tegen stress en omgevingsfactoren, ik leer je hoe je bewust kan ontspannen. In al mijn trainingen en trajecten speelt de ademhaling een centrale rol. Mijn ervaring heeft mij geleerd dat ademhaling de belangrijkste sleutel is tot eenheid in je staat van zijn. Als je leert je ademhaling te beheersen, dan leer je je eigen staat van zijn te beheersen en leer je uiteindelijk je leven te beheersen. 
Verder maak ik graag gebruik van de principes van mindfulness en koude training, toegespitst op jouw specifieke behoeftes. Vervolgens is het doel om mij als trainer zo snel mogelijk weer overbodig te maken. Hoe ontwikkel je persoonlijk leiderschap? Wat heb je nodig om jezelf niet alleen overeind te houden maar hoe kan je blijven leven vanuit jouw bron van energie?

Hoe ontwikkel je optimale gezondheid en geluk?

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met me op!