fbpx

reviews

Zie hier diverse reviews die mensen op mijn website hebben achtergelaten.
Dit zijn reviews van losse trainingen, cursussen of individuele begeleiding.
Heb je ook een training bij mij gevolgd, laat dan onderaan deze pagina je bericht achter!

vol-Daan

5,0 rating

Dank je voor de fijne workshop gisteren.
Ik had vooraf geen weerstand, was wel nieuwsgierig.
Jouw manier van begeleiden, een beetje theorie en veel in beweging komen, doen was heel prettig.
Na de oefeningen met elkaar vond ik het fijn, het water in te gaan.
Ik had de associatie met het Openluchtbad… maar het was wel flink kouder.
Ik heb geprobeerd te blijven ademen.
Achteraf vond ik het eigenlijk best meevallen.
De groep was ook zeer prettig, positief allemaal.
Vooraf en achteraf een warm drankje,
Je hebt het goed ge-Daan.
Jij liep de hele ochtend op blote voeten, respect.
Al met al kijk ik met een vol-Daan gevoel terug op deze ervaring.

Ulrich

Mooie ervaring met warme begeleiding

5,0 rating

De ijsbadsessie workshop met Daan beveel ik van harte aan. Ik heb het ondanks de kou van het bad als een warme ochtend ervaren. De opbouw naar het ijsbad toe was zorgvuldig met allerlei oefeningen en meditaties zodat ik vol vertrouwen het bad in durfde te stappen met Daan aan mijn zijde. Zijn begeleiding heb ik als warm en professioneel ervaren. Dank je wel Daan!

Yvonne

IJzig kalm in het ijsbad

4,0 rating

Na meer dan een jaar ijskoud douchen (geweldig effect) wilde ik ook het ijskoude bad proberen. En wat ontdek ik opeens: er blijkt een Daan van de Konijnenburg te zijn die ijsbadsessies geeft in mijn woonplaats. Een gouden kans, nota bene om de hoek, om te kijken hoe ik het er vanaf zou brengen in een bad vol ijsblokjes met een temperatuur van plusminus 1 graad celcius. Tegelijk leek het me erg interessant om de voorbereiding van Daan mee te maken, hij is immers de pro.
De koude douche liet ik altijd voorafgaan door de ademhalingstechniek van Wim Hof. Daar vertrouwde ik op, dat was de truc om de koude douche te verdragen. Tot mijn verbazing doet Daan niet aan deze methode. Hier gaat het om focus en mindset, contact met je zelf, vertrouwen in wat je kan. Ok, dus zonder Wim de blauwe kuip vol ijsblokjes in. What will happen? F*ck! Dit is dus die vecht-vluchtreactie Dat hakt er even intens in. Focus, focus, haal je ontspannen mindset er weer bij … na een seconde of 20 komt er rust. IJzige kalmte. Kalmte die een kick is. En zo blijf ik een paar minuten tot m’n nek in de ijsblokjes zitten.
De volgende dag pas ik de benadering van Daan op de koude douche toe. Die blijkt feilloos te werken: zonder Wim Hof kan ik het dus ook. Dat ik zomaar op de power van mijn eigen lijf kan vertrouwen is een regelrechte eye opener. Een onverwacht, extra resultaat van deze ijsbadsessie.
Als je in andere reviews enthousiaste reacties leest over Daan, zijn ontspannen manier van communiceren en zijn heldere aanpak die je op je gemak stelt: reken maar dat het klopt. Ik sluit me er volledig bij aan. Wat ik wel lastig vond was de fase na de voorbereiding, als de deelnemers 1 voor 1 het ijsbad ingaan. Dat zijn spannende momenten. Gaat het lukken? Door die cliffhangers raakte ik m’n focus kwijt die we in de voorbereiding hadden opgebouwd. Maar misschien dat anderen dat helemaal niet zo ervaren. Anyway, dit ga ik vaker doen, ik kan het ook iedereen aanraden, Daan super bedankt!

Erik

ijsbadsessie

5,0 rating

op deze geweldige locatie heb ik vandaag een ijsbadsessie gevolgd bij deze inspirerende man…
Daan is in staat om in korte tijd veel uitleg te geven over mijn eigen fysiologie in een ontspannen open sfeer, en het ook echt te laten voelen.
Ik was al bekend met koudetraining en ijsbaden, maar ook dan weet Daan te boeien en te inspireren en nieuwe inzichten te geven.
geweldige ochtend gehad, mooie mensen weer ontmoet en nogmaals, een prachtige rustgevende locatie

Dennis

Ice ice baby

5,0 rating

Het is zoals altijd genieten met Daan.
Ademhalingsoefeningen, Bewegingsoefeningen, mooie inzichten en afrondend met het ijsbad.
Ik hou ervan.
Echt een aanrader!

Mario