fbpx

Zie ik je in september?

Mijn zomervakantie is nu echt voorbij en daarom hieronder een overzicht van de activiteiten waar je komende maand aan mee zou kunnen doen. Kijk vooral of er iets voor je bij zit! Ik hoop je dan daar weer te zien.

Pierik Op Zijn Leukst Festival
Zaterdag 15 september, 16:00 – 20:00 – Fresiastraat, Zwolle
Dit jaar wordt in de Zwolse wijk de Pierik voor het eerst een wijkfestival georganiseerd. Het festival wordt vormgegeven door allerlei wijkbewoners, waaronder ikzelf. Mijn invulling zal bestaan uit een miniworkshop ijsbaden. Dus kom naar het festival en neem je zwemkleding mee! Het festival is gratis toegankelijk en de workshop is tegen een vrijwillige bijdrage. Kom ook vooral langs als je de behoefte voelt om (weer eens) een (mini) ijsbadsessie mee te maken. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, wel gewenst en kan door mij een bericht te sturen via mijn contactformulier of laat het me weten via social media!

Nature Fest by Nature Quest
15/16 september – Bant
Op 15 en 16 september vind de eerste editie van Nature Fest plaats. Dit is een co-creatief festival geïnitieerd door Nature Quest (een te gekke organisatie die zich er op heeft toegespitst mensen meer in contact te brengen met hun natuur, check de link!). Op de zondagochtend geef ik een workshop Koude Training met als doel revitalisatie, energizen en resetten van je gehele systeem. In een workshop van ongeveer een uur leer ik je diverse tools om bovenstaande te bereiken voor lichaam, geest en ziel. Zin om mee te doen? Voor alle bezoekers van Nature Fest (€15 voor niet-leden, gratis voor leden van Nature Quest) is de workshop toegankelijk tegen slechts een vrijwillige donatie.

______________________________________________________________________

IJSBADSESSIE voor gevorderden
Zondag 30 september 9.00 tot 10.00 uur – Ontmoetingstuin de Vogellanden, Zwolle
Voor diegenen die al eens een ijsbadsessie hebben gevolgd of al ervaring hebben met ijsbaden stel ik het ijsbad beschikbaar tegen een vrijwillige donatie. Tussen 9 en 10 uur ben je welkom om een of meer dips in het bad te doen en mee te doen met de Qigong en andere vitaliserende oefeningen. Laat je me weten als je van plan bent te komen?

IJSBADSESSIE XL
Zondag 30 september 10.30 tot 12.30 uur – Ontmoetingstuin de Vogellanden, Zwolle
Heb je nog niet eerder aan een ijsbadsessie meegedaan, maar zou je dat wel eens willen doen? Dan is dit je kans, want dit is waarschijnlijk de laatste ijsbadworkshop die ik dit jaar zal geven, voor we overstappen op het steeds kouder wordende natuurwater. Let op, alle vorige edities waren snel volgeboekt, meld je dus nu aan. Wil je weten waarom ijsbaden zo goed voor je is? Kijk dan eens hier op mijn website voor uitgebreide informatie en een aanmeldlink. Kosten bedragen €35 per deelnemer. Maar als je je aanmeld voor mijn nieuwsbrief ontvang je €5 korting, doen dus!

Laat een reactie achter