fbpx

Zondagse workout in “Het Engelse Werk”

Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? Kan je de warmte goed verdragen? De temperaturen zijn inmiddels tropisch te noemen. Waarschijnlijk omdat mensen op zoek zijn naar wat verkoeling, hebben ze juist nu meer interesse voor de koudetraining.

Zo ook de Stentor. Wat een artikel had moeten worden over de ijsbadsessie van 8 juli a.s., is een stuk geworden waar ik mijn eigen ervaringsverhaal heb verteld en wat mindfulness, koudetraining en natuurlijk bewegen mij heeft opgeleverd. Interesse? Je kunt het artikel hier vinden op de website van de Stentor.

Foto door Frans Paalman, mijn wekelijkse zwem in het Almelose kanaal.

Normaal gesproken ga ik liever niet meer zo in op mijn eigen verhaal. Ik vind het eigenlijk veel interessanter wat ik als trainer voor jou kan betekenen. Last van je schouders? Te veel stress, te weinig ontspanning? Chronische klachten, als vermoeidheid of slecht slapen? Ik heb de tools gevonden waarmee jij jezelf er vanaf kunt helpen. Ja, jij ja! Dat kan dus alleen als jij er zelf echt iets aan wilt doen. Jij bent de enige die iets kan veranderen aan je staat van zijn.

Ik hoor je het al vragen: “Maar hoe dan?”

Komende zondag is er weer een gratis training (vrijwillige bijdrage is welkom) waarin ik een aantal “hoedan”-vragen zal beantwoorden door je mee te nemen in de trainingen die ook mij er bovenop geholpen hebben. I.v.m. de Thorrun kan dit niet in park de Wezenlanden, dus wijken we uit naar het Engelse werk. Om elf uur verzamelen we bij de picknicktafels tegenover Uitspanning “Het Engelse Werk” in Zwolle. Neem sport en zwemkleding mee, en handdoek en een flesje water. Sportschoenen zijn op deze locatie ook handig.

Ik hoop je dan daar te zien!

Aanmelden kan via deze link.

2 reacties

 1. Iris op 06/07/2018 om 11:18

  Wordt er veel hardgelopen tijdens de zondagse workout? Dat kan ik namelijk niet meer. Alle andere oefeningen wel (kracht, souplesse). Als het bootcamp is zonder hardlopen, dan ben ik van de partij

  • Daan op 06/07/2018 om 12:14

   Dag Iris,

   Er wordt in principe niet heel veel hardgelopen maar een miniworkshop natural running zit er vaak wel bij.
   Waar bootcamp zich eigenlijk vooral richt op je fysieke fitheid en als doel heeft om vooral je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren, richt ik me in de zondagse training op een balans tussen inspanning en ontspanning en kijk ik naar integrale gezondheid. Dat betekent dat ik ook de mentale fitness meeneem. In iedere training zit een stuk kracht, conditie, doorzetten, hardgaan, spelen en soms een beetje afzien. Aan de andere kant is er dus ook breathwork, meditatie, natuurlijk bewegen en verder alles wat ik maar verzin om je vitaliteit te kunnen vergroten. 😛
   Ik zie je graag verschijnen, volgende keer is op 15 juli, daarna houd ik een zomerstop. Ben je erbij?

   Groet, Daan

Laat een reactie achter